Stijlanalyse

Al snel kan ik zien welke kleding bij jou past. Als ik in de winkel sta en ik zie een kledingstuk dat bij mijn vriendin past, dan stuur ik een foto en vervolgens bestelt zij het online. Steeds vaker kreeg ik te horen dat ik hier iets mee moest doen. Ik ben toen gaan nadenken hoe ik het aspect van het uiterlijk ook kon verwerken in mijn werk als coach. Tijdens het coachtraject werk je voornamelijk aan je innerlijk groei en niet zo zeer aan je uiterlijke groei. Dit is eigenlijk best gek want ons innerlijk en uiterlijk zijn met elkaar verbonden en versterken elkaar ook juist. Uit deze gedachten is ook Life&Style coach ontstaan en zo dus ook de stijlanalyse. Als je aan je innerlijk hebt gewerkt dan kan je uiterlijk natuurlijk niet achterblijven.

Dus heb jij veel zwarte kleding in je kast hangen? Sta je wel eens in een winkel maar weet je niet zo goed welke kleding je moet kopen? Ben je onlangs door een levensveranderende fase gegaan waardoor je meer aandacht wilt besteden aan je uiterlijk? Ben je bijvoorbeeld onlangs moeder geworden en merk je dat je oude stijl niet meer bij je past?  Of ben je gewoon benieuwd welke kledingstijl het beste bij jouw lichaamsbouw past en welke kleuren jou laten stralen? Of hou je gewoon niet van winkelen en wil je gericht en snel je kleding inslaan? Dan is een stijlanalyse een uitkomst voor jou!

Met de persoonlijke stijlanalyse weet je welke kledingstijl en kleuren bij jou passen. De stijlanalyse bestaat uit een een gesprek van ongeveer 1 uur. Na dit gesprek krijg je een kleurenanalyse, een stijltype analyse en adviezen over bijvoorbeeld halslijn, stoffen, sieraden, schoenen die het beste bij jou passen. Hiernaast laat ik je met voorbeelden zien welke kledingcombinaties jou het beste staan voor zowel je zakelijke- als vrije tijdsoutfits. De stijlanalyse ontvang je van mij digitaal zodat je het altijd bij je hebt!

Wanneer je de juiste kleding draagt die je innerlijk versterkt dan heb je een powercombinatie! De power kan je  natuurlijk goed gebruiken op weg naar het succes!

Mocht jij geïnteresseerd zijn in een stijlanalyse, neem dan contact met mij op.

No Comments

Leave a Reply