Powercoaching

Komt het bij jou ook weleens voor dat je een belangrijke presentatie aan het geven bent en tijdens de presentatie niet tevreden bent over het resultaat dat je levert. Zit je wel eens in een gesprek en merk je dat je niet voor elkaar krijgt wat jij voor ogen had? Dit hebben we allemaal weleens ervaren. De reden ligt vaak in een gebrekkige voorbereiding.

Komt het bovenstaand je bekend voor en wil je het nu anders gaan aanpakken? Dan kan je bij mij terecht voor een powercoach sessie. Het allerbelangrijkst is om een duidelijk doel voor ogen te hebben tijdens een presentatie of gesprek en jezelf goed voor te bereiden op het behalen van dat doel. Aan het einde van deze sessie sta je te springen om de presentatie te doen of om het gesprek aan te gaan  waar jij normaal altijd tegenop kijkt.

Tijdens de sessie bepalen wij een duidelijk doel en kijken wij wat jij nodig hebt om te stralen tijdens het belangrijke event of gesprek. Daarbij werken we aan je storytelling skills en de inhoud van je verhaal. Hoe en wat wil jij vertellen, wie zit er tegenover jou en wat wil het publiek of de persoon tegenover jou weten/bereiken. Uiteraard werken wij ook aan je uitstraling en  de outfit die ervoor zorgt dat jij power uitstraalt en een fantastische indruk achterlaat.

Dus heb jij binnenkort een belangrijk event op je werk, en belangrijk gesprek of een sollicitatiegesprek waar jij fantastisch voor de dag wilt komen? Informeer naar de mogelijkheden en Neem contact met mij op.

No Comments

Leave a Reply