Individuele coaching

Tot nu toe liep het leven op rolletjes, je kon alles doen wat je wilde, was niet moe en had energie voor honderd. Je leven is ineens veranderd door een relatie of juist een scheiding, kids, doordat je 30, 40 of 50 bent geworden of door een drukke baan en ik kan zo wel even doorgaan. Er komt een moment waarop jij merkt dat de dingen toch niet lekker lopen en jij jezelf steeds vaker tegenkomt.

Ineens komen allerlei vragen in je op zoals “wie ben ik?”, “wat wil ik bereiken in mijn leven?”, “waar doe ik dit voor?”, “waar ben ik goed in?” en ga zo maar door. Deze vragen ontstaan vaak doordat het leven steeds drukker wordt en jij eigenlijk steeds meer ondergesneeuwd raakt in de drukte van het dagelijks leven. Vaak moet je veel van jezelf, je moet steeds meer ballen in de lucht houden. Op een gegeven moment kom jij op een punt dat jij je sterk gaat afvragen waarom jij de dingen doet die jij doet. Hoe zorg je ervoor dat je bewuste keuzes maakt over wat je wel en niet doet?

De vragen lijken zo eenvoudig. Ik merk dat steeds meer mensen het lastig vinden deze vragen te beantwoorden of zichzelf de tijd te gunnen om erbij stil te staan. Mocht jij hulp nodig hebben bij het beantwoorden van deze vragen dan kan je bij mij terecht.

Een individueel coachingstraject ontwikkel ik rondom jouw belangrijkste vragen. Tijdens de coachgesprekken gaan wij op zoek naar antwoorden op jouw vragen. De inhoud zit in jou en ik bied je de structuur om de antwoorden te vinden.  Het traject levert je een scherp beeld op van wat jij wenst te bereiken en hoe je dit kunt doen. Doordat je bewuste keuzes maakt, neem je meer eigenaarschap over je leven. Daarmee leef je veel meer vanuit je potentie en ben je simpelweg gelukkiger.

Het coachtraject start na een intake gesprek waarin wij kijken of wij een goede match zijn en of ik kan bieden wat jij nodig hebt. Als blijkt dat ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden in jouw zoektocht, stel ik een coachingstraject op maat samen en kunnen we aan de slag.

Informeer naar de mogelijkheden. Neem contact met mij op.

No Comments

Leave a Reply