Sofia over Life & Style Coach

De stijlanalyse die ik van Ivana kreeg was doeltreffend. Door de vele concrete voorbeelden op het gebied van kleding, kledingcombinaties, sieraden en kleuren weet ik nu wat goed bij mij past en waar ik me goed bij voel. En zij heeft me uitgedaagd om net een stapje verder te gaan in wat ik draag en dat is precies wat ik zocht. Ik heb Ivana ervaren als en warme en betrokken persoon die in staat is snel een inschatting te maken van wie je bent en dat kan doorvertalen naar een mooi persoonlijk advies!

Linda over Life & Style Coach

Elk mens heeft iets moois waar je trots op kunt zijn. Alleen durven we daar soms niet op te vertrouwen. Al snel denken we dat dat arrogant of ongepast is. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. Ivana heeft daar geen tijd voor. Door haar levenservaring laat zij je inzien dat je je tijd niet moet verspillen met dingen die je niet kunt, maar dat je je beter kunt focussen op wat je wel kunt en hebt en daar trots op zijn. Als Life & Style coach weet Ivana op een liefdevolle en authentieke manier dit in je oren te knopen, want ook aan ‘hard zijn voor jezelf zijn’ heeft ze geen boodschap. Daar knapt je uiterlijk ook niet van op. Met haar feilloze gevoel voor smaak weet Ivana je overigens ook zo te kleden dat je er op je best uitziet. Iets om trots op te zijn, van binnen en van buiten.

Mariëlle over Life & Style Coach

Ik heb Ivana leren kennen als een zeer betrokken vrouw. Ze is oprecht geïnteresseerd en vriendelijk. Ivana stelt veel vragen, vraagt door, kijkt naar wie je bent zowel van binnen als van buiten. In haar advies is ze eerlijk en professioneel, met respect voor de ander. Ik ben in ieder geval blij dat (en met wat) je mij geadviseerd hebt en dat ik je ken; je bent een mooi mens!

Geïnspireerd door de ervaringen van anderen? Neem contact met mij op voor een afspraak.